Tidl. Julehjertemuseet

Nyhedsblog d. 4/12 2022 ...

Det vælter ind med nye lækre loppefund til museet. Blandt de mere spændende ting kan nævnes en gammel jordemodertaske og et gammelt syskrin, så nu er der én der må have gang i det kreative gen for at finde ud af, hvordan vi kan anvende disse spændende gamle effekter i udstillingen. Sjov opgave. Tak.

Idag har vi gjort status over, hvor langt vi er kommet med indramingen af de forskellige hjerter til museet, altså af dem, jeg allerede har skabt, og det er ikke så få. Kik ind under menupunktet "Status" gennem maj og juni måned i år og følg med i, hvor langt vi er kommet.  Når vi har færdiggjort indramning og montrer m.v. til et hjerte, går vi ind og ændrer status på det på listen, men som du kan se, er der lige nu lang vej endnu, før vi er færdige...

Vi har foretaget nogle ændringer i butikken, idet vi er ved at nedlægge trendsalesbutikken, så du istedet kan handle direkte via denne hjemmeside. Det er sparer gebyrer både for os og for dig, samt administrativt arbejde og derfor har vi kunnet sætte priserne ned på støtteprodukterne.

I forbindelse med, at Julehjertemuseet åbner, hvilket vi nu stiler efter bliver i uge 41-42  (efterårsferien) i 2014, har jeg planer om snart at skrive en lille kunstbog om min opfindelse af det 4-6 strimlede flettede hjerte og ditto med forskellige for- og bagsider, og derfor efterlyser jeg et større forlag, der vil være interesseret i at udgive den. Så er du forlægger, og interesseret i at udgvev, så skriv til mig på julehjertemuseets mail: 

lisbetlark@julehjertemuseet.dk 

V.h Lisbet Lærke.

12-05-2013