Tidl. Julehjertemuseet

Nyhedsblog d. 4/12 2022 ...

Julehjertemuseet er et ombejlet projekt og har været det lige fra starten.

Men det er et projekt, der i meget høj grad er præget af selvfinansiering, både med hensyn til kunsten, der skal udstilles på museet, rammerne til hjerterne og montrer, som vi som frivillige selv bruger tid på at ombygge.

 

 

- også nytter det altså ikke noget, at vi bliver tilbudt et perfekt sted at bo, hvor vi konstant gennem hele anskaffeslsesprocessen får tudet ørerne fulde om fra diverse ejendomsmæglere og bankrådgivere, at vi kan opnå fuld finansiering af bygningen, hvorefter det så viser sig, når det kommer til stykket, at bankerne ikke vil finansiere bygningen, fordi den ligger i et område af UdkantsDanmark, som de ikke vil optage lån i.

 

 

Nu håber vi ikke, at vi bliver sagsøgt af denne årsag for alligevel ikke at ville realisere vores projekt på dette skønne sted, da det uden tvivl vil vaccinere andre innovative iværksættere mod at slå sig ned i dette område og være med til at skabe vækst og dermed arbejdspladser.

 

Med hensyn til det frivillige arbejde med at indramme og bygge montrer, så fortsætter vi arbejdet, efterhånden som vi får samlet materialerne og får doneret brugte genstande, der kan ombygges.

 

 

Vi venter fortsat på materialer til færdiggørelsen af indramningerne til udstillingen "Fra 2-6" også er vi igang med at bygge videre på min specialdesignede montre, der indtil videre skal rumme visse værker til min næste julehjertekunstudstilling "H. C. Andersen Passion". De 2 første moduler, vi er igang med kommer til at rumme ca. 10 hjerter, men de tager noget tid at bygge. Ligesom møblet til verdens første 6-strimlede hjerte med forskelligt for- og bagside, mit H. C. Andersen / Den Grimme Ælling nu er ved at være færdigombygget efter 3 måneders frivilligt arbejde.

Lisbet Lærke.

10-07-2013