Tidl. Julehjertemuseet

Nyhedsblog d. 4/12 2022 ...

Der har for alvor været gang i opbygningen af Julehjertemuseet siden sidst. Vi har nemlig fået den bedste julegave af dem alle: Vi har med 100% sikkerhed et sted at bo. Det er et sted, hvor der er god bus / togforbindelse til København og åbningstiderne bliver lagt, så de passer med disse, så folk uden bil og større grupper også kan komme til og fra uden at skulle leje en bil.

Derfor er vi også endnu engang igang med at opdatere siden, idet vi nu har alle punkter på ønskelisten opfyldt, så der er bare en masse hårdt arbejde tilbage med at bygge og ombygge tingene samt indrette rummet. Så punktet "Ønskeseddel" er skiftet ud med et nyt, der handler om rumindretning og montering, Status lokale

Vi har f.eks lige siddet og syet nogle flotte herskabelige gardiner til museet og sat dem op, noget, jeg ville have forsvoret, at vi ville kunne komme til at nå på nuværende tidspunkt for bare 4 måneder siden, men dét er vi altså færdige med. Dejligt, for nu begynder det for alvor at tage form.

Også vore visioner er blevet opdateret, idet det nu ligger fast, hvorledes museet skal drives.

Det bliver drevet som et privat pup-op museum i en privat lånt lejlighed, d.v.s det har kun åbent i en del af året fra efterårsferien og frem til jul, og kun i visse perioder, som kommer til at fremgå af menupunktet "Åbningstider" på denne side.  Udenfor åbningstiden kommer stedet til at fungere som privatbolig, og de små værker vil ikke befinde sig på stedet.

- Også forberedelserne til den lillebitte museumsbutik, der skal finansiere driften af museet og de kommende udstillinger, er ved at tage form. Webbutikken er lukket ned frem til efteråret, da varerne i den er udsolgt og har finansieret alt, hvad vi skal bruge til opbygningen af museet frem til åbningen.

Til gengæld bliver der i museumbutikken, når museet åbner masser af muligheder for at købe diverse udgivelser med mine flettede hjerter på, specieldesign med hjerterne på, postkort, souvenirs, og som en helt ny ting, kan vi allerede nu også fortælle, at vi får et specialprodukt, som ingen andre handler med i DK, fordi det er sådan et pillearbejde at fremstille. Nemlig julepynt håndfremstillet specielt til SMÅ juletræer, bl.a. flere forskellige slags bitte små håndflettede julehjerter.

Hvorfor kan jeg sige dét med sikkerhed allerede nu?

Jo, for ingenting kommer af sig selv. Når noget skal produceres til jul, hvad enten det er på fabrik eller håndfremstillet, så er produktet allrede skabt/ desgnet og produktionen i gang allerede nu i januar og februar til den kommende jul, og det er den allevegne.

Så bor du i lejlighed, hvor der kun er plads til et lille juletræ, og kan du ALDRIG finde noget lækkert, der passer til, i små portioner og til en rimelig penge, så kik ind på mit juepynt design til små juletræer på Julehjertemuseet i den lille museumsbutik, og gerne i efterårsferien, for:

JULEN STARTER ALTID I JULEHJERTEMUSEET

-Så fik vi lige sloganet på plads også.

Kik ind og følg med i det nye punkt "Museumsbutik."

Vi har fortsat gang i byggeriet af montrer og møbelmaleriet, der kommer til at stå på hele foråret.

-også varer det ikke så længe, før vi skal til at have lagt et åbningsprogram.

Derudover så er Julen slet ikke slut for mig i denne omgang, eller også er den næste bare startet lidt tidligt, for jeg er med i nogle endnu mere spændede aktiviteter, der bliver afsløret engang lidt senere på året. Museets beliggenhed og åbningstider for i år bliver også endeligt afsløret senere i r, omkring 1. august.

Venlig hilsen og godt nytår,

Kurator for julehjertemuseet og julehjertekunstner

Lisbet Lærke.

16-01-2014