Tidl. Julehjertemuseet

Nyhedsblog d. 4/12 2022 ...

Jeg havde ikke regnet med at over 30700 mennesker ville nå at besøge denne hjemmeside på 2 år for opbygningen af et museum, der først nu går i drift. Mange tak fordi I har fulgt med.

I den seneste uge har vi holdt middag for de frivillige og fejret at museet er klar til åbning. ...- og vi glæder os til at se jer alle sammen!

Dejligt, at der allerede er så mange der har meldt deres ankomst, herunder flere daginstitutioner i efterårsferien.

Ikke mindre end 4 gange har Kulturhulen / Julehjertemuseet været location for fotoshoot til forskellige formål.

Vi er begyndt at fylde varer i museumsbutikken. Bl. a  en masse pynt til små juletræer. Det er ikke spor nemt at få fat i lækkert pynt til små juletræer i Danmark. Man render altid rundt og leder efter det i sidste sekund, og får fat i noget, der tynger grenene nedad. Jeg rejser en del med min kunst, når jeg udstiller rundt omkring, så jeg har taget lidt med hjem til museumsbutikken fra London, dajeg var derovre på London Art Bienmalen i 2013 og i Paris i somer på et kunstnerophold, hvor jeg studerede portrætmaleri og dygtiggjorde mig i dét fag.

Á pro pos London, så skal jeg snart derover igen, for kik lige ind her. Store nyheder. Dét sidste fotoshoot fandt sted i dag og blev til en video, for:

Vi har sat en lup op i montren, så du kan kigge på Sherlock Holmes på tæt hold, inden han drager afsted til London, så nu mangler vi bare at åbne, så du kan komme forbi og trykke næsen flad mod glasset..

Anerkendelsen kommer på et virkeligt godt tidspunkt, så vi åbner med maner. Thank you. Sherlock skal et smut over og udstilles i Chelsea Old Town Hall, meget godt klaret, når man tænker på, at han er født i et pølseskur i Hjørring. Jeg er igang med at renovere og ombygge den montre, han skal stå i derovre, et antikt engelsk syskrin, som jeg købte på Kildemarkedet i Tisvilde i sommer.

Vi glæder os til at se dig og din familie på Julehjertemuseet.

V.h Lisbet Lærke.

Selected Woven Heart Artist for the London Art Biennale i Jan 2015.

11-10-2014