Tidl. Julehjertemuseet

Nyhedsblog d. 4/12 2022 ...

Så blev mit design af en lille ny mini dekorationsfugl udklækket d. 22. februar 2016. Op til 3,5cm x 3,8cm i diameter inklusive klemme er den. Når der er den lille "elastik" i størrelsen, er det fordi den er helt igennem håndproduceret.

Jeg har skabt den i fjer og genbrugsflamingo. Flamingo er et materiale, der er svært nedbrydeligt i naturen, det skal forbrændes i et forbrændingsanlæg på over 1300-grader for ikke at frigive dioxiner.

Derfor var min ambition at skabe en lille ny unik fiks fugl eller anden dekorationspynt ud af dén emballage, vi sommetider modtager ting i til Julehjertemuseet i stedet for at skulle smide det ud.

Modtagelsen af min lille fugl har været overvældende. 1 parti blev udsolgt allerede på forudbestillingerne.

Det ser ud til, at jeg har fået designsamlere også, og også helt specifikt samlere af mine minifugledesigns. 1000 tak for opbakningen, for salget af hver eneste af dem går til den fortsatte opbygning af Julehjertemuseet.

2. parti er af min nye mini dekorationsfugl, med varenummeret "HM9"  klar til salg nu, ligesom vi også har produceret en ordentlig portion til påskesalget af min minidompap fra sidste år, samt fået flere af de kraftigt farvede fugle hjem.

Alle eksemplarer af den lille nye fugl har unikke udtryk, d. v. s. de er forskellige, akkurat som når du der en flok fugle sidde på et træ. Der er ingen dyr i naturen, der er 100% ens.

Prisen for min lille nye håndlavede påskefugl er fortsat god:

Der er 2 for en 50 kr (danske kr), samme pris som du nu kan få mine andre fugle til her på siden.

- og du finder dem og mine andre minifugle til salg under menupunktet her på siden "Fugle" i Museumbutikken, der jo har åbent som postordrebutik hele året rundt. Forsendelsen er som sædvanlig gratis, når du bestiller varer for over 300kr i museumsbutikken gennem "kontakt-siden."

Glædelig Påske!

Venlig hilsen

Lisbet Lærke.

03-03-2016