Tidl. Julehjertemuseet

Nyhedsblog d. 4/12 2022 ...

Julehjertemuseet er lukket lige nu, der er ingen hjerter eller Jul at se i Kulturhulen her, 5 dage før min sommerudstilling med Galleri Octopus Art åbner. Men bag galleriafdækningerne, vokser møbelbyggeriet og dekorationerne dag for dag, ligesom den i bloggen tidligere omtalte tidskrævende gulvdekorations-afslutningsliste nu er nået over til radiatorhjørnet.

Fordi jeg skal gå og arbejde med møbelbyggeriet, dekorationerne og montrerne til Julehjertemuseet hele sommeren for at kunne nå at blive færdig inden årets udstilling i Julejertemuseet åbner i oktober, mit nok mest omfattende møbelbyggeri indtil nu, har Galleri Octopus Art fået lov til at låne Kulturhulen frem til og med d. 30. september, hvor seriøse kunstsamlere, seriøse kunstkøbere og m. fl. som sædvanligt kan bestille tid i god tid i forvejen til at se og købe min kunst i Galleri Octopus Art i Kulturhulen. En aftale, der er kommet permanent i stand, fordi det primært er mig, der designer og bygger møblerne til Julehjertemuseet, laver kunsten til museet i Kulturhulen samtidigt med, at jeg også er nødt til at kunne skabe og sælge kunst til / i mit Galleri Octopus Art. Så det bliver sådan hvert år /sommer fra nu af.

Lørdag d. 30. april fik jeg dén spontane idé at tage med julehjertemuseet og Design By Lisbet Lark på Dukkehusfestivallen i Farum Kulturhus for at overraske, hilse på og ønske Dukkehusbutikkens indehaver, Tina, tillykke med fødselsdagen, (foto) og sige tak, fordi dukkehusbutikken.dk forhandler mit design af minatureflagguirlnader i scala 1:12. Meget spændende og inspirerende festival med mange miniaturedesignere og håndværkere fra mange lande. Også i år fra omkring oktober måned kommer www.dukkehusbutikken.dk til at forhandle mine danske miniatureflagguirlander, et salg, der er med til at støtte opbygningen af Julehjertemuseet.

I Design by Lisbet Lark, har jeg flere forskellige miniflagguirlander på vej. Den seneste, jeg har designet og sat i produktion er én med det tyske flag, 98 cm lang, flagstørrelse: 1,2 cm x 1, 8 cm, som nu kan købes gennem Julehjertemuseets postordrebutik. I løbet af sommeren kommer der flere nye mini flagguirlander til, den næste bliver en grønlandsk miniflagguirlande i samme størrelse. Lige for tiden har vi et salg af danske miniflagguirlander, der skal bruges til pyntning af studenterhuerne og studenterbordene om 1 1/2 måneds tid.

Jeg har for tiden 3 museumsudstillinger i gang som almindelig billedkunstner i forskellige lande, og er lige kommet hjem fra Italien, hvor jeg d. 4. maj på Museo d ´Arte E Scienza i Milano fik overrakt "The Art and Science Award 2016" (Kunst og Videnskabsprisen 2016) i forbindelse med, at jeg har et stykke billedkunst i et nyt kunstmedie udstillet på museet feem til den 18.maj i år.

"Current Masters"- museumsudstillingen i USA i relation til world-wide- kunstbogsudgivelsen af samme navn, hvor jeg, mit woven heart art "Elvis Prestley Portrait" (fra 2010, 6 stykker flettet papir) samt en del af mine tidlige abstrakte kunstværker er med, er i hvert fald 2-3 måneder forsinket. Det betyder at Elvis Prestley og mine andre værker, der skal udstilles i Las Vegas, endnu ikke er sendt afsted, simpelthen, fordi kunstbogen først nu i denne uge, er gået i produktion i USA.

Der var sat tid af i min booking kalender og min mand havde taget ferie for at tage med derover og følge Elvis på åbningen af den tilhørende amerikanske museumsudstilling, der var skemalagt til april-maj i år. Men da kuratorerne på bogudgivelsen og museumsudstillingen ikke har holdt deres egen deadline, ser jeg ingen grund til at stresse og aflyse mine professionelle kunstneriske aftaler, herunder aftaler med kunstkunder, som kommer langvejs fra for at købe kunst hos mig, - når det engang passer kuratorerne derovre at sætte museumsudstillingen op. 

Så  jeg kommer nok til at sende det lille hjerte og mine malerier afsted uden mig denne gang. Lige nu  er der ingen dato på udgivelsen af kunstbogen "Current Master, vol2.".... - og der foreligger endnu heller ingen tilregnelig ferniseringsdatodato på den til kunstbogsudgivelsen hørende censurerede museumsudstilling.

Jeg ved kun, at kunstbogudgivelses-udstillingerne på The Southern Nevada Museum of Fine Arts i Las Vegas, USA, plejer at vare 2-3 måneder, så hvis det trækker meget længere ud derovre, kommer udstillingen af mit woven heart art, julehjertekunstværket, "Elvis Prestley Portrait" på museet i Las Vegas til at foregå i den sidste halvdel af året, muligvis op mod Jul,  i julehjertemuseets åbningstid. 

DET VAR SØRMER ÆRGERLIGT!

Venlig hilsen og god solbrændt sommer her fra lup-arbejdets og minikrummelurernes verden

Lisbet Lærke.

09-05-2016