Tidl. Julehjertemuseet

Nyhedsblog d. 4/12 2022 ...

Aaahrmen altså!

Hvem sku´nu ha´troet, at dét, at man gennem 5 år, har designet og bygget møbler ud af genbrugseffekter som frivillig til et museum, og dét at have mistet sit eget hjem p.gr. a oversvømmelser og måtte flytte ind i en mikrobolig samt en optagelse i en smule kunstbog kunne føre til, at man bliver anerkendt som møbeldesigner og indretningsarkitekt?

Stadig lang vej endnu.

Marmoreringsarbejde og

dekorering i gang.

Mit Woven heart art, "Elvis Prestley Portrait," blev jo som bekendt valgt fra i sidste øjeblik til world-wide kunstbogsudgivelsen "Current Masters, vol 2" i USA, fordi redaktionen fandt min kunstneriske udvikling fra abstrakt maler til naturalistisk tegner og maler i 2015 mere interessant. Elvis skal derfor heller ikke med på den til udgivelsen hørende museumsudstilling i Las Vegas.

Til gengæld røg mit møbeldesign til bl. a Julehjertemuseet, på baggrund af mine fotos af mit byggeri af det store private møbel, der kommer til at indgå permanent i Julehjertemuseets udstillinger, og som du har kunnet følge gennem et stykke tid her i bloggen (fotoet) lige med på en slipvind.

For i forbindelse med portrættet af mig og min kunst i den amerikanske kunstbogsudgivelse, "Current Masters, vol2," der lige er blevet udgivet, fik jeg en henvendelse fra "Overthere" om, at man også gerne så mig og mit møbeldesigner og møbelmaler - og dekoratør- univers repræsenteret på designplatformen houzz.com. 

Sådan en chance skal man jo ikke lade gå fra sig, vel?

 Så nu har jeg opbygget en profil, Design By Lisbet Lark,  med speciale i "Simple Living Decoration." Indretningsløsninger og specialdesign af møbler til små boliger.

Der er ikke noget, der er så slemt, at det ikke er godt for noget.

Kik ind og giv en anmeldelse af mine specialdesignede møbler ved at gå ind på "Bedøm mig" eller følg mig og mit møbelbyggeri til bl. a. Julehjertemuseet på houzz.com ved at trykke på "Følg" inde på selve profilen:

 De venligste sommerhilsner.

Lisbet Lærke.

NB: Hvis du skal bruge specialdesignet julepynt til dit juletræ i år, er det ved at være sidste udkald, hvis jeg skal nå at designe og lave det til dig . Skriv til mig gennem "kontakt"-siden, hvis jeg skal designe og fremstille dit 2016-julepynt.

12-07-2016