Tidl. Julehjertemuseet

Nyhedsblog d. 4/12 2022 ...

Det blev en dejlig velbesøgt sæsonåbning d. 29/10 2016 med et jævnt flow af besøgende i sidste weekend....- og igen i år, er vi stødt vi ind i dét problem, at folk også gerne samtidigt vil se min billedkunst i Galleri Octopus Art samt øvrige sortiment fra Design By Lisbet Lark, der spænder vidt fra mit møbelkunsthåndværk til mit grafiske design , købe min musik og bestille mine tekster, men det samme sted, som The Woven Heart Art Museum bor, fordi det er dét sted de kan træffe mig. Altså se på, købe og få hele oplevelsen på én gang. Behovet er der både sommer og vinter, d. v. s der er også interesse for at se Julehjertemuseet om sommeren, når Galleri Octopus Art bor i Kulturhulen, og hvor der KUN lige akkurat er plads til dét.

Men med kun 23m2 i Kulturhulen er det desværre ikke muligt lige nu, så min drøm er at få noget større, hvor besøgende kan opleve HELE mig, så jeg ikke kun skal være "hende dér med julehjerterne" hvert efterår /vinter, for dette er kun et lille bitte hjørne af min professionelle kunstneriske gøren og laden. 

For en tidligere professionel værtinde i TELECOM, som jeg er, trigger det også min servicemindedhed, at der ikke engang er plads til at give folk med en kop kaffe og at cafédriften såvel som overnatningsmulighederne i området til de af mine kunder, der kommer langvejs fra, er yderst sparsomme og ustabile. Min kunstneriske virksomhed har boet i Tisvildeleje i 5 år nu, og vi er nogen af de mest stabile i området, der rent faktisk holder åbent, når vi offentloggør at vi har åbent. Resten holder åbent som vinden blæser...-også er der lige dét med parkeringen. Parkeringspladsen foran Kulturhulen er privat, så derfor er vore besøgende nødt til at parkere ved starnden for endn af vejen eller ved Tisvildeleje station. Langtfra optimale muligheder for at være mig. Vi er "vokset ud" af stedet allerede inden, det museet er bygget færdigt.

Design by Lisbet Lark har igen i år leveret et stort parti af verdens mindste flagguirlander i miniature str skala 1:12 til dukkehusbutikken.dk :

som i år har valgt at udvide Design By Lisbet Lark - sortimentet med min lille hvide håndklippede miniatureengel, som du finder her:

Begge de 2 produkter skal med forhandler dukkehusbutikken.dk på Odense Miniature Marked i Bolbro lørdag d. 5. nov kl 10-17, hvor du kan opleve dem "live."

Husk at tage brlllerne med, for det er noe bette spindelvævsagtigt noe, jeg har designet dér. Flagene måler kun 3millimeter x 5millimeter!

Ellers er jeg kommet mig vildt hurtigt og godt over min hyperparathyroidisme operation, der har gjort, at jeg ikke længere er nødt til at sove i 16 timer i døgnet, men nu kan være vågen, fokuseret, koncentreret, aktiv  og produktiv fra tidlig morgen til sen aften. Jeg er sikker på, at det kommer både min design- og kunstproduktion samt Julehjertemuseet til at nyde godt af. Det er utroligt, at jeg har kunnet opbygge mig sådan et skønt liv med sådan en energidrænende og bodydestruktiv sygdom voksende i kroppen gennem de seneste 20 år, og endnu mere utroligt, at den kunne opereres væk. Men den piiist verschunden, som lovet fra lægelig side, og jeg har aldrig haft det bedre i hele mit liv!  Når jeg har kunnet skabe mig et så alsidigt og spændende kunstnerisk liv som megasyg, hvad kan jeg så ikke drive det til, når jeg er rask?

Jeg glæder mig til at tage hul på en ny epoke af mit liv.

I de 2 kommende weekender er jeg Kunstmuseet Julehjertemuseet, The Woven Heart Art Museum, lørdag d. 5. november og søndag d. 6. november. Museet har lukket lørdag d 12.nov. Søn d. 13. november har Julemuseet åbent kl 15-18, hvor det bliver passet af nogle andre.

Venlig hilsen
Lisbet Lærke.

04-11-2016