Tidl. Julehjertemuseet

Nyhedsblog d. 4/12 2022 ...

Hold da op, dér fik jeg lige travlt!

I denne uge er der 2 store interviews, ét med Vivienne McKee og ét med mig . Jeg er tilsyneladende den første i rækken af personligheder i serien "med hjertet forrest", der skildres i Ugebladet SØNDAG. Good thing. 1000 tak for en MEGET , MEGET flot 3 siders artikel fra Julehjertemuseet!

Bad thing: Vi var løbet tør for mit design af den lille håndklippede minature-engel, jeg holder på ét af fotoene i artiklen, og eftersom det er ét af de produkter, som kun jeg kan klippe i klippestuen, så måtte jeg igen hu-hej i gang med saksen for at få et læs  pakninger klar til den kommende weekend lør d. 26. - søn d. 27 november, hvor Julehjertemuseet har åbent kl 15-18. Lageret af min håndklippede mini,- mikro- og miniature flagguirlander i skala 1:12, verdens mindste flagguirlander, er også blevet fyldt op,  men vil du have noget rabat på dit køb, så er det så afgjort under "Black Friday" fredag d 25.nov i dukkehusbutikken.dk, du skal handle.

Du finder min lille hvide engel hos dukkehusbutikken her:

og mit design af verdens mindste flagguirlande, miniature skala 1:12, flagstr 3mm x 5mm her:

Den findes både i den danske svenske og den norske udgave.

Jeg søger også forhandlere af de 2 andre miniflagguirlander, jeg har designet, Flagstr: 4,5mm x 8mm (25cm lang) og flagstr 1,2cm x 1,8cm (100 cm lang). De kan ikke kun bruges til jul, men også som festartikler i andre sammenhænge resten af året, superanvendelige til scrapbooking, m.v. Er du momsregistreret, (for dét er vi), så skriv og få et godt engros-tilbud. Engros-ordrer til levering næste år modtages.

 Der har været noget travlhed i museumsbutikken i forbindelse med, at produkterne egner sig fint til diverse pakkekalendere, og så er vi ved at omstrukturere den on location grundet den pladsmangel, jeg tidligere har beskrevet og som også er omtalt i artiklen i ugebladet SØNDAG, meeen fra på lørdag er vi allerede klar med en ny butik, der er vokser op ad væggen i stedet for at optage gulvplads og med rige muligheder for at "kigge" på varerne med fingrene, som vi plejer. Det er jo én af de få butikker, hvor du kan købe " 1 af dem ,- og 1 af dem, 2 af dén dér", og så videre og få en nærværende og god personlig betjening også via postordre, hvor du slipper på at betale for forsendelsen på alle samlede bestillinger fra museumsbutikken på over 300kr. Vi har alt, hvad hjertet kan begære til små juletræer, og ønsker du dig noget, vi ikke har, så går jeg i gang med at designe det.

Jeg designer iøvrigt ikke kun pynt til små træer. Hvert år har jeg også bestillinger fra private, der ønsker sig noget unikt til deres juletræer i højden str 1 meter - 4 meter. Noget unikt, som jeg designer specielt i x antal eksemplarer til dem alene og ikke masseproducerer.

Kunstmuseet Julehjertemuseet, The Woven Heart Art Museum er nok ét af verdens mindste museer, men der er 50-60 små anerkendte kunstværker, og det er samtidigt også det eneste af sin slags i verden. Der findes ikke andre, for som der står flere steder, er jeg den eneste i verden, der kan lave Woven Heart Art i og med, at det også er mig, der har gjort det flettede hjerte i min avancerede version til en anerkendt kunstart, efter at jeg har haft det antaget og med på censurerede udstillinger, permanente museumsudstillinger, rejsende udstillinger, biennaler, med i kunstbogsudgivelser, m.v.  I min næste blog vil jeg komme nærmere ind på definitionen af mit kunstmedie, Woven Heart Art, og hvori det adskiller sig fra et almindeligt traditionelt flettet design-hjerte, som alle andre laver.

Velkommen til en unik juleoplevelse i hjertet af Jule-Tisvilde!

V. h.

Billedkunstner, møbelkunsthåndværker og Woven Heart Artist, mm,

Lisbet Lærke.

NB: Jeg er ikke nagelfast inventar i Tisvildeleje, men aktiv mange andre steder i Københavnsområdet og i udlandet samtidigt. Julehjertemuseet er kun et lille bitte hjørne af min indtil videre fantastiske kunstneriske karriere. Hvis du er interesseret i at vide mere om dén, kan du kigge ind på min hovedhjemmeside, som hedder : www.gallerioctopusart.dk

24-11-2016