Tidl. Julehjertemuseet

Nyhedsblog d. 4/12 2022 ...

Så sluttede endnu en velbesøgt sæson med The Woven Heart Art Museum / Kunstmuseet Julehjertemuseet. 3 år er det indtil videre blevet til i Tisvildeleje i en lånt privatbolig i en privat ejerforening, som ligger tilbagetrukket på en grund midt i hjertet af Tisvildeleje, hvortil togdriften mildest talt er uregelmæssig i vinterhalvåret, og hvor..... og hvor.... og hvor.... Men hvorfor gå og være frustreret? Hvorfor ikke bare dumpe Far-til-4 fisker- og sovebyidyllen og mikrolokaliteten, tage rensdyret ved hornene og forsøge på selv at få gjort noget ved problemerne? Så har vi i det mindste gjort et forsøg.

Museet har langt fra en optimal beliggenhed, ligesom vi også har for lidt plads. Men da vi fortsat ikke får nogen offentlig kunststøtte, er der KUN en ting at gøre, nemlig at smøge ærmerne op og kaste endnu en trumf ud i ringen, så vi kan komme videre i programmet og længere ind mod byen og i noget større, helst i centrum af København, hvis det kan lade sig gøre:

Design By Lisbet Lark har udgivet et Valentinskort. Designet og det grafiske design er udført af mig, ligesom kunstværket, der er kortets illustration, det 6-strimlede Woven Heart Art "The Sweinherd" (Svinedrengen, 2012) som er fra min kunstudstilling "H. C. Andersen Passion" på Kunstmusset Julehjertemuseet/ The Woven Heart Art Museum også er skabt af mig. 

Originalkunstværket Woven Heart Art "Svinedrengen" / "The Sweinherd" har i det virkelige liv et helt andet motiv flettet ind på bagsiden (De dydige hofdamer, der skærmer for de 2 turdelduer). 

Valentinskortet er officielt udgivet i anledning af min og min mands 20 års bryllupsdag i går. Udgivelsen er ikke nogen bevidst provokation, som mange tror. Det er blot vores måde at fejre vores forhold på, som om nogen har måttet bære "byrden" for, at jeg har brugt hver eneste weekend og al min fritid i de 5 år på opbygningen af dette museum som frivillig billedkunstner, møbelkunsthåndværker, designer, omviser, historiefortæller og leder af projektet, mm. Det har været dyrt og tidskrævende, så det kræver sin mand at kunne leve med mig i hverdagen og holde dét ud. Så vi syntes, det var værd at fejre den runde bryllupdag på en speciel måde, der samtidigt gavner den fortsatte opbygning og udvikling af museet.

Det har været en lidt hård fødsel med denne kortudgivelse, så tag godt imod den!

Kortene kan indtil videre købes på E-bay:

4stk:

og 2stk:

eller direkte hos mig. Der står på E-bay, at det er tvivlsomt, om sælgeren sælger til kunder bosiddende i Danmark. Selvfølgelig gør vi dét! Vi sælger faktisk til kunder i hele verden, når / hvis vi får bestillinger. Vi er momsregistrerede, derfor er det også her muligt for kunder, der er momsregistrerede at bestille engros i helt op til 500-1000 stk eller flere ad gangen.  Skriv til mig for et usædvanligt og endnu bedre tilbud, men gør det i god tid, så vi ikke har udsolgt, når du skal bruge dem. For som du kan se på E-bay er det nogle yderst rimelige priser vi holder os. Det kan lade sig gøre, dels fordi jeg laver al det omkostningskrævende arbejde selv, og fordi jeg qua min internationale anerkendelse som woven heart artist, møbelkunsthåndværker og biennale-billedkunstner kan få dem trykt og produceret billigt.

De venligste hilsner og godt nytår

Lisbet Lærke

29-12-2016