Tidl. Julehjertemuseet

Nyhedsblog d. 4/12 2022 ...

Du kender det godt:

Du tager pynten af juletræet her efter Nytår.

Noget af det er gået i stykker.

Noget af det virkede ikke helt efter hensigten.

Noget mangler du.

Du har set noget, du har forelsket dig i, men kan ikke få det længere i butikkerne, fordi det ikke er Jul.

... - Og du ved med sikkerhed, at om 9-10 måneder, når du finder kassen med julepynt frem igen, så mangler du liiige den dér lille håndlavede flagguirlande, ringguirlande, julebuk, de dér engle, hun har designet, hende dér med julemuseet, hvad var det nu hun hed, hende dér fra ugebladene? ...

"Orv, hvor ville det være smart, hvis jeg kunne købe det her efter jul i januar, hvor jeg ikke skal købe andre ting, også pakke det ned sammen med resten af den juletræspynt, jeg tager frem og bruger år efter år. Så kunne jeg tage hele molevitten frem på én gang, når jeg skal pynte juletræ næste gang, slappe af og vide, at jeg har alt, hvad der skal bruges, og jeg behøver ikke stæse rundt og lede efter dét, jeg alligevel ikke kan få andre steder, " tænker du måske.

... - og du er heldigvis ikke den eneste, der har fået den brilliante idé, for i år har vi oplevet et stigende antal af sådanne kærkomne postordrebestillinger efter Jul, hvor folk skriver deres bestillingsliste og leveringsadresse gennem denne hjemmesides "Kontakt" - side, får en faktura tilsendt på E- mail, der også fungerer som ordrebeskræftelse, hvorefter de når varerne er betalt via bankoverførsel, får dem tilsendt.

Nemmere kan det ikke være, for på dén måde sikrer vi , at vi ikke skal administrere dine følsomme betalingsoplysninger gennem en webbutik, og at varerne rent faktisk er på lager, når du betaler dem. Hvis du holder øje med lagerstatus i museumsbutikken, vil du også kunne se nogle steder en gang i mellem notitser om, at så og så mange stk / pakker af varen er reserveret til kunde (kundens forbugstaver). Så kan andre kunder se, at et salg er i gang, og at varerne er ved at blivet pakket til anden kunde, mens vedkommende betaler fakturaen, og ikke mindst, hvor mange stk / pakker af produktet, der er ledige til at bestille lige nu. Fungerer meget fint.

Som en ekstra krølle på halen er det i år mig selv, der med glæde servicerer alle efterbestillingerne, og det er mig en udsøgt fornøjelse!

Så skriv endelig og bestil, for vi producerer og fylder løbende varelageret op af håndlavede pynte-produkter fra Design By Lisbet Lark gennem hele året, og vi sælger pr. postordre i museumsbutikken hele året rundt....- også behøver du ikke at finde kassen med pynt frem i god tid inden næste jul, men kan bare nøjes med at anskaffe træet og nyde at pynte det lige før det skal bruges.

Lisbet Lærke.

05-01-2017