Tidl. Julehjertemuseet

Nyhedsblog d. 4/12 2022 ...

Altså, jeg KAN JO IKKE LADE VÆRE!  

Om så dette museumsprojekt for alle andre ser ud til at være kørt i hårdknude, så fortsætter jeg, også selvom jeg ikke lige ved, hvordan jeg skal komme videre herfra.

Men en god idé, der altid har virket for mig, er, at  mærke efter og følge mine impulser og mit hjerte.

Så midt mellem nye små miniaturekunstværker til min udstilling i Tivoli, "Med Lup og Blyant", ideer til og produktion af miniaturekunsthåndværk, der hører temaerne " Halloween" og "efterår" til, sneg der sig pludselig noget helt andet ind under min lup i Miniatureværkstedet og ud af mine hænder kom der noget, der er inspireret af....- nå ja, inspirationskilden siger vist sig selv...- en håndlavet skala 1: 12 miniature tinkarrusel med lak, der såmænd er fremstillet af mig selv foreløbigt i kun 12 eksemplarer.

Mange dages arbejde i hvert lille eksemplar. 5 dage alene tager det at lakere den med mine 1-hårspensler. På fotoet vist på et træ, der er 18 cm i højden og sammen med andre af mine miniatureprodukter, bl. a. verdens mindste flagguirlande med flag i str 3mm til 5mm.

Så nej, karrusellen fremstiller jeg ikke til engros salg, den er KUN til salg til private fra min lille efterårsbutik i Tivoli. Karrusellen kommer ikke til at hænge frit fremme i butikken, da det er Halloween og ikke Jul i oktober-november, men den befinder sig bestemt i butikken og er til salg. Vi må reservere plads i hyttens lille vindfang, for jeg er sikker på, at denne kuriositet vil skabe en liggekø af mine skønne ekcentriske designsamlere mellem ballerne og hovederne til Halloween.

Det er kl 12.00 lørdag d.13. okt i Miniatureværkstedet ved siden af Pantomimetret, det foregår folks! Husk at medbringe jeres egen lup. ... - og I spørger bare efter karrusellen ved disken, hvis tilbedte håndbyggede skuffedarium gemmer på adskillige af mine andre håndlavede dimsedutteskatte, men altså i denne omgang vender indad mod den servicemindede ekspedient, som med glæde håndterer skuffeudtrækningen, fremvisningen af varerne til kunderne. 

Á propos ekspedient, så bliver det mit sædvanlige lille, men effektive team af smilende og servicemindede mennesker, der kommer til at betjene ekspeditionen i hele åbningsperioden, mens jeg selv arbejder i værkstedet lige ved siden af. Med en åbningstid på 12 timer om dagen i 3 1/2 uger, 1 - 2 ugers forudgående opsætning og 500.000 besøgende i Tivoli, bliver der derfor ikke meget tid til at betjene postordrekunder fra museumsbutikken fra julehjertemuseet.dk med det sædvanlige smil og standard. Derfor lukker vi postordrebutikken på julehjertemuseet.dk ned mellem d. 1. okt og den 6.november 2017. Så I må komme ind og handle hos os i Miniatureværkstedet i stedet for. Salget af karrusellen og mine andre miniature designs fra denne hjemmeside støtter det fortsatte arbejde med at få  The Woven Heart Art Museum,- kunstmuseet Julehjertemuseet sat op et nyt sted, samt at videreudvikle udstillingerne, så de kan komme til at passe ind et nyt sted.

Omkring levering af engros ordrer, så har alle mine momspligtige storkunder, der har bestilt indtil nu i år, allerede fået deres varer leveret. Engros bestillinger, der afgives fra og med i dag og frem til 1. november 2017, vil først blive fremstillet af mig EFTER den 1. november til afhentning i Miniatureværkstedet lørdag den 4. november, da jeg fra nu af og frem til 1. november er optaget i værkstedet primært af at fremstille miniature kunst og Halloween produkter til butikken. De miniatureprodukter, der befinder sig i disken ved åbningen,  er efter planen er forbeholdt og fremstillet til omsætning i butikken i Tivoli.

Hvis du generelt er fan af mit papikunsthåndværker- univers, så kan jeg fortælle, at jeg planlægger en en større åbningsevent i dén retning. Der bliver noget til enhver pengepung.

Hele mit arbejde med at opbygge værkstedet, galleriet, butikken og udstillingen kan du følge på Miniatureværkstedets hjemmeside, der siden opstarten i maj har haft over 900 unikke besøgende. Vildt!

Miniatureværkstedet har også en FB-side, hvor løjerne styres af undertegnede, hvor du er velkommen til at give et "like" og følge med, hvis du har lyst.

På forhånd tak.

Venlig hilsen Lisbet Lærke.

08-08-2017