Tidl. Julehjertemuseet

Nyhedsblog d. 4/12 2022 ...

Der er sket noget stort.

Noget, der efter alle de mange år, alle de kampe, det efterhånden har kostet at opbygge dette private museum, virker helt surrealistisk: 

Vi har fået døren leveret  ind til den sal, hvor The Woven Heart Art Museum / Julehjetemuseet skal være. 

Sidder bare og stirrer på den ... - eller rettere dem, for der er 2. Men de skal ikke begge 2 sættes i væggen indtil samlingen.

Den del af huset,  hvortil vi planlægger  offentlig adgang, er ved at tage form:

Man kommer direkte  ind fra gaden i en hall, som vi meget snart er færdige med at gennemrenovere i ren skønvirkestil. Herfra går man ind i en reception ( modtagelse), og derfra skal man så videre ind til udstillingen. Der mangler en dør ind til udstillingen. Der mangler også et hul til døren ind til udstillingen fra receptionen. Til gengæld er der  på nuværende tidspunkt en væg for lidt i den ene side af den sal, hvor udstillingen skal være, som vi ikke kan bygge op, før der er sat en dør op i væggen fra receptionen. Når der er en anden dør i denne væg ind til det kommende personalerum, en designmæssig og æstetisk misforståelse og  vildfarelse fra engang i 1970'erne, der på grund af slid og  den tids kvalitetsstandard er gået i stykker og ikke passer ind, er vi nødt til at skifte denne dør også, for at modtagelsesrummet skal komme til at se ordentligt ud. 

Denne sommer kommer derfor til at gå med at skabe den rette infrastruktur og planløsning i stueetagen af Guldborghus, således at besøgende ikke skal ind gennem personalerummet for se udstillingen.

Det er derfor, vi nu har fået disse 2 smukke døre leveret. Så man engang kan gå ind ad den ene af dem og ind i museet.

Om det bliver døren til højre eller den til venstre, ved vi ikke endnu.

Men en ting er sikkert:

Det bliver.

For vi er 2, der målrettet arbejder på at få det til at ske.

Med venlig hilsen

Lisbet Lærke.

( Hvis nogen skulle være i tvivl, så er det mig , der på denne hjemmeside bliver omtalt som " den kvindelige halvdel af os", " møbelkunsthåndværkeren" , " hun", " damen" eller i andre kærlige kønspåpende vendiger.)

02-05-2020