Tidl. Julehjertemuseet

Nyhedsblog d. 4/12 2022 ...

Så kom vi ind i det nye år, og jeg har haft travlt, fordi jeg allederede har haft en udstilling, nemlig min allerførste censurerede udstilling som kunstmaler og optisk illusionist på London Art Biennalen i januar.

I løbet af januar var vi også så heldige at få nogle donationer både fra en privat familie på Nørrebro, der lige fik nogle hjertelysestager i overskud efter julen, som er yderst velegnede til at ophænge flettede hjerter i til udstillingbrug, men også i form af grafisk design fra en udenlandsk virksomhed til merchandise til den lille butik, der skal være med til at drive museet, samt et indendørs skilt. Altsammen, noget du kan se under punktet "Donationer".

Vores logo oppe i venstre hjørne af denne hjemmeside har ligeledes fået sat vores navn på, så man ligesom kan se, hvem det tilhører..

  1000 tak for det altsammen!

Vi leder fortsat efter et egnet sted at bo. Det skal være ét, hvor der er en helt normal standard med hensyn til varme, strøm og toilet adgang. Lokalerne skal være tørre, og de behøver ikke være særligt store og der behøver heller ikke at være særligt meget lys i det, for papirkunst kan ikke tåle lys og fugt og hvert hjerte måler kun 13x12 cm, dertil kommer indramning og montrer.

Vi vil gerne bo i nærheden af andre museer, seværdigheder, gallerier, o.l. med et vist flow af mennesker, og evt. beliggenhed i historiske omgivelser f.eks. i en brostensbelagt gade med gamle huse er heller ingen hindring... V.h. Lisbet Lærke.

07-02-2013