Tidl. Julehjertemuseet

Tema: Pynt til miniature juletræer

MIniature flagguirlander med flag i str: 0,3cm x0,5cm. Dansk, svensk og norsk udgave. Håndklippet. Design by Lisbet Lark. Forhandler: www.dukkehusbutikken.dk

Lisbet Lærke designer, og vi fremstiller og sælger 3 forskellige små størrelser flaggurlander, både  engros og til private. Det meste af den pynt, vi  har i sortimentet, er designet  til juletræer på ca. 45-50cm i højden. Kunder med dén størrelse træer er vores primære målgruppe.

Men måske har du ét, der er mindre, måske kun ca. 17- 25cm højt.

Lisbet Lærke har i løbet af sommeren 2015 designet og udviklet sine egne handmade mikroguirlander (flag i str 4,5 mm x 8 mm), der egner sig fortrinligt til træer med en højde på ca. 30cm. Den finder du under punktet "Flagguirlander",... Den kan bestilles hele året rundt både engros af momsregistrerede virksomheder og af private.

- også har hun for miniaturebranchen designet, udviklet og produceret verdens mindste flagguirlande i skala 1:12 miniature flagguirlander. Flag i str 3 mm x 5 mm, svarende til standardminiature, som blev lanceret her på siden d. 25. september 2015 og sat i produktion. Længde 25cm.

Designet af de helt små med flag i str 3mm x5mm (1:12)  er blevet bestilt specielt af miniaturebranchen, fordi ingen før har kunnet designe, og håndproducere dem så små.

Du kan også se det web-siden: www.designbylisbetlark.dk

Materialer: papir og bomuldsnor.

Lisbet Lærke fremstiller verden mindste flag i følgende varianter:

Dansk flag miniature skala 1:12: Varelagerstatus:  56 stk

Norsk flag, miniature skala 1:12: Varelager status: 42 stk

Svensk flag miniature skala 1:12: Varelager status 14 stk

Engelsk flag (Union Jack)  miniature scale 1:12 :  ...The smallest flag garland in the world.

On stock: 31 pcs

Løbende produktion / Running production.

I dagene op til sæsonåbningen af Julehjertemuseet i2015, designede og producerede Lisbet Lærke en håndklippet hvid miniature pap-engel til ophæng. Mål: 1cm x1 cm. Indtil videre er det lun Lisbet Lærke selv, der kan klippe den.

Den lille hvide papengel kan både bestilles engros af momsregistrerede virksomheder og af private kunder. Løbende produktion tilpasset efterspørgsel.

 Resten af hendes håndlavede produkter finder du under punktet. "Handmade."