Tidl. Julehjertemuseet

Færdigpyntede træer til salg:

Færdigpyntede juletræer.

Vi har et produkt i museumsbutikken, der egentligt er affødt af et behov, vi opdagede, da vi åbnede museet i 2014. Nemlig: At kunne købe små juletræer, der er pyntet af Lisbet Lærke personligt og individuelt, således, at træ og pynt passer smukt sammen i propertioner, farver og stil. 

Især er der dette behov blandt udlandsdanskere, udlandssvenskere og udlandsnormænd, som måske ikke lige kan komme forbi og kigge på varerne, før de bestiller. Derfor vil vi jævnligt lægge nye træer ind, der er pyntet af Lisbet Lærke, for det er nu engang nemmere at se, hvad der passer sammen og sammensætte et personligt juletræ, når man står med det hele i hånden, end hvis man sidder i et andet land og kigger på tingene på en web-side.

Ved begrebet "færdigpyntet juletræ" forstås;

- at det leveres uden lyskæde på.

- leveres med en passende flagguirlande efter eget valg. (3 forskellige størrelser, og flere forskellige flag, klipper vi) .

- Resten af pynten: Toppynt, 1 kæde, håndlavet pynt, kugler, kræmmerhuse, hjerter, m.v. bestemmes af Lisbet Lærke og er forskelligt fra træ til træ, da vi har en del lækkert pynt, som vi kun har i ét eksemplar, og som derfor ikke er lagt ind på museumsbutikkens del af hjemmesiden her. Så alle træerne er forskellige, og pynten er sat sammen personligt af hende.

Træet leveres "pyntet" på dén måde, at den del af pynten, der kan sidde på træet uden at gå i stykker under transporten / shippingen, bliver sat på. Resten sættes fast i små poser udenom træet, så sikrer vi, at det ikke går i stykker undervejs, og du kan selv få fornøjelsen med at gå og hygge dig med at sætte det på træet enten på dit kontor eller hjemme. 

I 2016 har volgt de fleste træer på denne underside, men vi kommer igen med flere flotte træer til næste år!

V.h

Woven Heart Art Museum